Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Emet ilçesinde Emet Kaymakamı Furkan Seyman ve İlçe Müftüsü İsmail Çınar, Emet Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Bu buluşma, Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Emet İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Cami Engelli Buluşması" etkinliği oldu.

Programda, İslam'ın engellilere yönelik bakış açısı, Peygamberimizin engelli sahabelere verdiği değer ve diğer Müslümanların engellilerle yakın iletişimde bulunmasının önemi konuşuldu. Kaymakam Furkan Seyman da programa katılarak, engelli vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu dile getirdi ve devletin her zaman engellilerin yanında olduğunu vurguladı.

Emet Sakatlar Derneği Başkanı İbrahim Özdek ise devletin desteğini her zaman hissettiklerini belirterek, hem Kaymakam Seyman'a hem de etkinliği düzenleyen İlçe Müftüsü İsmail Çınar'a teşekkür etti. Program, Şube Müdürü Birol Usaç tarafından yapılan dua ile sona erdi.