Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen "Kütahya Tanıtım Günleri" programı, İzmir Bostanlı Pazar Fuar Alanında yapılmaktadır. Bu etkinlikler, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından organize edilmektedir. Gediz Belediyesi de bu fuar alanında yer alacaktır.


06-09 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan tanıtım günlerinde, Gediz Belediyesi de tanıtım yapmak amacıyla bir stant açacaktır. Bu stantta, Gediz'in tarih, kültür ve turizm zenginliklerinin tanıtımı yapılacaktır. Aynı zamanda Murat Dağı Kayak Merkezi, Ilıca Termal Tatil Köyü, Gediz Dibek Kahvesi, Gediz Güveci, Gediz Tarhanası, Gediz Höşmerimi gibi önemli ürünler de tanıtılacaktır.


Etkinliklerin bir parçası olarak, Gediz Belediyesi Mehter Takımı'nın sahne alması da beklenmektedir. Bu sayede tanıtım günlerine renk katacaktır. Bu etkinlikler sayesinde, Kütahya'nın değerleri ve potansiyeli daha geniş bir kitleye ulaşmış olacaktır.


#KütahyaTanıtımGünleri #GedizBelediyesi #Kütahya #EgeBölgesi #Turizm