Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, "Ulu Çınarlar" projesi kapsamında emekli din görevlileri ziyaretler gerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan bu proje, toplumun her kesimine hitap etmeyi ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, Pazaryeri ilçesine bağlı Bozcaarmut Köyü'nde ikamet eden Mustafa Eldemir ziyaret edildi. Ziyarette, Pazaryeri İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik, İlçe Vaizi Sadi Temiroğulları ve Bozcaarmut Köyü Camii görevlisi İsmail Polat da hazır bulundu. Ziyaret sırasında Eldemir'den bilgi ve tecrübeleri dinlendi. Müftü Gedik, Eldemir'e misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

#Bilecik #Pazaryeri #UluÇınarlar #emeklidingörevlileri #diyanetbaşkanlığı #toplumsalyardımleşme

Bilecik Pazaryeri ilçesinde "Ulu Çınarlar" projesi kapsamında emekli din görevlileri ziyaretler gerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı toplumun her kesimine hitap etmeyi ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlattığı bu projede, Pazaryeri Bozcaarmut Köyü'nde ikamet eden Mustafa Eldemir ziyaret edildi. Ziyarete Pazaryeri İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik, İlçe Vaizi Sadi Temiroğulları ve Bozcaarmut Köyü Camii görevlisi İsmail Polat da eşlik etti. Mustafa Eldemir'in bilgi ve tecrübeleri müftü tarafından dinlendi. Ardından misafirperverliği için Eldemir'e teşekkürler iletilerek ziyaret sona erdi.