İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partinin kendi adaylarıyla yarışacağını ve halka kaliteli hizmet sunacağını söyledi.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Mısırlıoğlu, 2024 ve 2028 seçimlerinin İYİ Parti için büyük bir fırsat olduğunu ve Türk siyasetinde etkin bir rol oynamayı amaçladıklarını belirtti.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu “İYİ Parti, yerel seçimlere odaklanarak, Türkiye'de siyasi dengeleri değiştirmeyi hedefliyor.

Bireysel aday stratejisi sayesinde, her bölgede rekabet edebilecek ve geniş bir tabana hitap edebileceklerini ifade etti. İYİ Parti, bu stratejiyle, yerel yönetimlerde başarılı olmanın yanı sıra, ulusal düzeyde de güç kazanmayı planlıyor” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu “Dolayısıyla, İYİ Parti'nin stratejisi ve hedefleri doğrultusunda, yerel seçimler büyük bir önem taşıyor. İYİ Parti, yerel seçimlerle siyasi arenada söz sahibi olma yolunda ilerliyor. Bu, 2028 genel seçimleri için de önemli bir hazırlık aşamasıdır” dedi.
Yerel yönetimlerde iyi işler yaparak, milletin güvenini kazanacaklarını söyleyen başkan Mısırlıoğlu; İYİ Parti, bu hedeflerine ulaşabilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Bu kapsamda, 2028 seçimleri İYİ Parti için kritik bir eşik olacak ve partinin durumu, belirlediği hedefler doğrultusunda değerlendirilecektir” diye konuştu.