Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Güney Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, düzensiz göçle mücadele kapsamında Düzağaç Beldesi'nde yol kontrol ve arama faaliyeti gerçekleştirdi. Bu faaliyet sırasında durdurulan 16 . 026 plakalı bir araçta yapılan kontrolde, Suriye uyruklu 3 kişi ile birlikte ülkemize yasa dışı yollarla giren ve kimlik belgesi veya pasaport bulunmayan 3 Suriye uyruklu düzensiz göçmen tespit edildi. Şahıslar, Mersin'den İzmir'e götürülmek üzere anlaşılmış ve bu kapsamda Göçmen Kaçakçılığı yaptıkları belirlendi. Göçmenler, Afyonkarahisar İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Söz konusu olayda kullanılan araç, Sinanpaşa Yediemin Otoparkına teslim edildi ve şüpheli şahıslardan alınan 3 cep telefonu ise incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Y.R. (E-34), Ş.M. (E-54) ve E.A. (E-30) isimli şahıslar gözaltına alındı ve Sinanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, Afyonkarahisar 2 No'lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#Afyonkarahisar #Jandarma #GöçmenKaçakçılığı #SuçlaMücadele