Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesi, dördüncü dönem kursiyerlerinin eğitimlerini tamamlamasının ardından sertifikalarını dağıttı. Sertifikaları, Kaymakamımızın eşi Filiz Bilici ve Belediye Başkanımızın eşi Hümeyra Koyuncu tarafından verildi.

Kursiyerler, verilen hizmetten oldukça memnun kaldıklarını belirterek, "Burada becerilerimizi geliştirme fırsatı bulduk ve yeni yöntemler öğrendik. Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'ya ve ekibine mutfak ve aşçılık konularında kendimizi geliştirme imkanı sundukları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesi, çalışan kadınlarımız için akşam kursları da düzenlemektedir. Mutfak Atölyesi kurslarına katılmak isteyenler, Emirdağ Belediyesi Kadın Kültür Evi'ni ziyaret edebilirler. Burada, mutfak ve aşçılık alanında becerilerini geliştirmek ve yeni yöntemler öğrenmek için fırsat bulabilirler.

Sosyal medya etiketleri: #EmirdağBelediyesi #MutfakAtölyesi #Kurslar #SertifikaTöreni #KadınEmpowerment