Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya Valiliği himayesinde düzenlenen 2. Kütahya İl Tanıtım Günleri, İzmir'de başladı. Bostanlı Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleşen açılış törenine Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Ufuk Aksoy ve il ve ilçe protokol üyeleri katıldı. Vali Işın, açılışın ardından stantları ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı ve katılımcılara teşekkür etti.

Vali Işın, 3 gün sürecek olan tanıtım fuarının önemine dikkat çekerek, Kütahya'nın zengin tarihini, kültürünü, sanatını, doğal güzelliklerini ve yöresel lezzetlerini İzmir'deki Kütahyalılara ve tüm ziyaretçilere sunmanın önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, Kütahya'da yaşayan Kütahyalılar arasındaki bağları güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kütahya İl Tanıtım Günleri'nin sadece İzmir'e değil, bütün Ege Bölgesi'ne Kütahya'yı tanıtma imkanı sunacağının altını çizen Vali Işın, herkesi etkinliğe davet etti. Kütahya'nın tarihi, kültürü, geleneksel sanatları, yöresel ürünleri ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağı etkinlikler, 9 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

#Kütahya #tanıtım #EgeBölgesi #İzmir #fuar #etkinlik #kültür #gezilecekYerler