Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Şahsın bulunması için köy çevresi ve çevre köylerde geniş çaplı arama yapılmaktadır. Yapılan arama çalışmaları sonuç vermezse drone ve köpeklerle arama yapılacağı belirtildi.


Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, şahsın kaybolduğu bölgeye özel olarak Antalya'dan getirilen arama köpekleriyle birlikte ekiplerini gönderdi. Köpeklerin koku izi üzerinden yapacakları arama çalışmaları ile kaybolan kişiye ulaşılması hedeflenmektedir.


Arama çalışmaları esnasında, bayram tatilini köyde geçiren ve gezmek için dışarı çıktıktan sonra kaybolan şahsın yakınları büyük bir endişe içinde bekliyor. Ekipler tüm bilgi ve görgü tanıklarının ifadelerini alarak, kaybolan kişinin son görüldüğü yerlerde incelemelerde bulunuyor.


Şahsın yakınlarının ve köy sakinlerinin kaybolan kişi hakkında bilgi veya görgü tanıklıkları bulunması durumunda, yetkililere başvurmaları isteniyor. Aynı zamanda, vatandaşların da herhangi bir şüpheli durumda veya kişiye ait herhangi bir bilgiye ulaşmaları durumunda en yakın polis veya jandarma birimine başvurmaları önemle vurgulanmaktadır.


Eskişehir Valiliği sosyal medya hesaplarından da kaybolan şahısla ilgili bilgilerin paylaşıldığını duyurdu. Bu sayede vatandaşlar da sosyal medya üzerinden bilgilendirilebilmektedir. Kaybolan şahsın bulunması için başlatılan arama çalışmalarına destek vermek için #EskişehirdeKayıpkşiEtiketi etiketi kullanılmaktadır.