Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

Emirdağ Belediyesi, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun direktifleri doğrultusunda sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürerek, Ayasofya Temalı İstanbul gezileri düzenliyor. Ücretsiz olarak düzenlenen bu gezilere katılan ilçe sakinleri, Eyüp Sultan Camii'nde başlayarak Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı, Yeni Camii, Galata Kulesi ve İstiklal Caddesi gibi İstanbul'un sembol mekanlarını ziyaret ediyorlar. Ayrıca Boğaz turu yaparak, İstanbul'un güzelliklerini denizden de keşfetme fırsatı elde ediyorlar.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projelerinde kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak onların katılımını teşvik ediyor. Belediye Başkanı, "Hanım kardeşlerimiz Emirdağ Belediyesi kültür gezileriyle birlikte İstanbul'un tarihi zenginliklerini yeniden keşfediyorlar. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz kültür ve turizm gezilerine katılmak isteyenlerin Kadın Kültür Evine isimlerini yazdırmaları yeterli olacaktır" şeklinde açıklamada bulundu.

Bu anlamlı organizasyona katılan kadınlar, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini ifade ettiler.