Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, geçtiğimiz cuma günü Ankara'da parti kongresine katılmak üzere yola çıktığı sırada Polatlı'da trafik kazası geçirmiş ve ölümden dönmüştü. Yıldırım, kazayı hafif sıyrıklarla atlatmasına rağmen hastaneye kaldırılmış ve tedbir amaçlı bir süre gözetim altında tutulmuştu. Taburcu olduktan sonra Bilecik'e dönmek üzere planlanan Yıldırım, beklenmedik bir şekilde tekrar Ankara'ya gitmek zorunda kaldı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, cuma sabahı AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için Ankara'ya gitmek üzere yola çıkmıştı. Ancak Polatlı ilçesinde, yan yoladan çıkan bir otomobil ile çarpışarak kaza geçirdi. Kazada Yıldırım'ın aracı ve diğer otomobil hasar görürken, karşı taraftan bir kişi ağır yaralandı. Yıldırım'ın emniyet kemeri takılı olduğu için hafif yaralanması, kazayı daha kötü bir durumdan kurtulması sağladı. Göğsünde ağrı hisseden Yıldırım, Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve yapılan tetkikler sonucunda herhangi bir ciddi ağrı olmadığı belirlendi. Bu nedenle Yıldırım, hastaneden ayrılarak Bilecik'e dönmek üzere yola çıktı. Ancak taburcu olduktan sonra beklenmedik bir şekilde AK Parti kongresine katılmak üzere tekrar Ankara'ya gitti.

#AKParti #Bilecik #SerkanYıldırım #kaza #trafikkazası #kongre #parti #Ankara