Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Pazaryeri Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Zekiye Tekin yönetiminde gerçekleşti. Toplantıya meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen maddeler arasında belediyenin 2024 yılı için belirlenen hizmet ücretleri, içme suyu fiyatları, belediyeye ait işyerlerindeki kira bedelleri, katı atık bedeli, iş makineleri saat ücreti, düğün salonu fiyatları ve mezbahada küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim ücretleri yer aldı. Ayrıca, belediyenin 2024, 2025 ve 2026 yılları tahmini bütçesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıya 5 MHP, 2 AK Parti ve 1 İYİ Parti'li meclis üyesi katıldı. Pazaryeri Belediyesi'nin 2024 tahmini bütçesi 57 milyon 867 bin lira olarak belirlendi. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti ve alınan kararların ilçe sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.