Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte dondurmacılar fiyatları indirdi. Eskişehir'de güneşli havalarda dondurmacı tezgâhlarında satılan dondurmaların fiyatları, son günlerde hava sıcaklığının düşmesiyle etkilendi. İki Eylül caddesinde bulunan dondurma satıcıları, havaların soğuması nedeniyle dondurma satışlarının düşük olduğunu belirterek, sezon sonu olduğu için dondurmanın fiyatını indirdiklerini açıkladı. Örneğin, 20 TL olan bir dondurma şimdi 10 TL'ye satılıyor.

Bu indirim hakkında konuşan İki Eylül caddesi esnafı Zeki Okyay, sezonun sona erdiği ve vatandaşların son dondurmalarını yiyebilmeleri için fiyatları düşürdüklerini ifade etti. Okyay, "Sezon bitiyor, vatandaşlar son dondurmasını yesin. Çocuğuna herkese dondurma yedirsin. Bizim de biraz katkımız olursa bu konuda seviniriz. Havalar soğuyor. Dondurmayı vatandaşlar yiyemeyecek. Son kez bu günlerde dondurmalarını yesinler. Bu yüzden dondurmanın fiyatını 10 liraya düşürdük." şeklinde konuştu.