Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Atatürk Lisesi pansiyonu 1975-1978 mezunları, geleneksel olarak düzenledikleri 45. yıl buluşmasını gerçekleştirdi. Yatılı okul arkadaşları, eşleriyle birlikte Türkiye'nin çeşitli illerinden Eskişehir'de bir araya geldi. Buluşma, Atatürk Lisesi ve pansiyonunu ziyaretlerle başladı ve ardından Hamamyolu, Adalar, Odunpazarı ve Sazova Parkı gibi yerleri gezerek devam etti. Katılımcılar, Eskişehir'i çok özlediklerini ve organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek, şehrin zamanla ne kadar güzelleştiğini görmekten büyük bir zevk aldıklarını dile getirdi.

Buluşmada, öğrencilerin eski öğretmenleri Akif Dilmen, Hızır Çağlar ve belletici öğretmen Ahmet Kahveci yanlarında yer aldı. Ayrıca, Atatürk Lisesi mezunu ve şu an bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Prof. Ramazan Köse de buluşmada mezunlarıyla bir araya geldi. Organizasyonun sorumlusu Mustafa Arslan, "Arkadaşlarımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İstanbul, Ankara, Kırşehir, Mersin, Bayburt, Erzurum gibi illerden gelerek bizi onurlandıran arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıl başka bir ilde buluşmayı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

#Eskişehir #AtatürkLisesi #mezunlarbuluşması #45yıl #gezi