Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Sivrihisar Belediyesi, geleneksel olarak olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarına çeşitli sanat kursları sunmak için harekete geçti. Sivrihisar Belediyesi Sanat Atölyeleri, el sanatları alanında uzmanlaşmayı hedefleyen herkese kapılarını açıyor. Cam sanatları, seramik, ebru, rölyef, bebek sanatı, filografi, Sivrihisar cebesi, kuyum, kilim dokuma ve dikiş-nakış gibi farklı alanlarda eğitimler verilecek.



Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, toplumun sanata daha geniş bir şekilde erişebilmesi için bu tür etkinliklerin büyük bir önem taşıdığını belirtti. Yüzügüllü, "Belediyemizin sanat atölyelerinde gerçekleştireceğimiz kurslara kayıtlar başladı. Kadınlarımız ilgi duydukları alanlarda eğitim alarak yeteneklerini keşfedebilecek ve geliştirme imkanı bulacaklar. Tüm kadınları sanat atölyelerimize bekliyoruz" dedi.



#Sivrihisar #Belediye #SanatKursu #Kültür #ElSanatları