Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir kişinin ölümüne neden olan bir silahlı çatışma gerçekleşti. Bu çatışma sonucunda yaralanan cinayet şüphelisi Hüseyin T., hastanede tedavi altına alınmıştı. Ancak, ifade vermek üzere adliyeye getirildiği sırada fenalaştı ve tekrar hastaneye kaldırıldı.

Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bulunan Kazım Taşkent Şeker Fabrikası'nın arka kapısında meydana geldi. 4 Ekim tarihinde gerçekleşen silahlı çatışma sonucunda Hüseyin Yurdusever isimli bir kişi vurularak ağır yaralandı. Yurdusever, kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çatışmada yaralanan diğer kişiler ise Hüseyin T. ve oğlu Süleyman T. oldu. Kendi imkanlarıyla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne giden baba ve oğul, burada tedavi altına alındı. Süleyman T., tedavinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Babası Hüseyin T. ise hastanede tedavi görmekteyken ifade vermesi için Eskişehir Adliyesi'ne sedyeyle getirildi. Ancak, ifade öncesinde fenalaşan Hüseyin T. yeniden hastaneye kaldırıldı.