Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İl genelinde yapılan yatırımlar ve devam eden çalışmalar sayesinde eğitim alt yapısı güçlendiriliyor.

2023 Yılı yatırım programı kapsamında Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nce tamamlanan ve devam eden işlerle çocuklarımızın modern eğitim ortamlarına kavuşması sağlanıyor. Eğitim-öğretimdeki fiziki eksiklikler ise bir bir gideriliyor.

Bu kapsamda, 42 adet okul yapım işine ait olan bir okul tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. 21 okulun inşaatı devam ederken, 7 okulun yapımına dair ihale işlemleri devam ediyor. 3 okulda ise ihale öncesi işlemler devam etmektedir.

Ayrıca, 40 okulun bakım ve onarımı için ihaleler yapılmıştır. 20 okula doğalgaz bağlanması için dönüşüm ihaleleri gerçekleştirilmiş ve çalışmalara başlanmıştır. Güçlendirme çalışmaları için ise 7 okulda ihaleler tamamlanmıştır.

İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, eğitim yatırımlarının yanı sıra kurumlara ait hizmet binalarını da yenilemek ve yeniden inşa etmektedir.

Bu çerçevede, İscehisar, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerinde Hükümet Konağı inşaatları devam etmektedir. Şuhut ilçesinde ise Hükümet Konağı yapımı proje incelemeleri tamamlanmıştır. Dinar ve Çay ilçelerinde ise İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası yapımı için ihale işlemleri tamamlanmıştır.

#Afyonkarahisar #EğitimYatırımları #OkulYapımı #HükümetKonağı #İnşaatYatırımları