Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İl genelinde yapılan yatırımlar ve devam eden çalışmalar ile eğitim alt yapısı güçlendiriliyor. Bu çerçevede tamamlanan ve devam eden işler ile çocuklarımız modern eğitim yuvalarına kavuşurken, eğitim-öğretimdeki fiziki eksiklikler de gideriliyor.

İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, 2023 yılı yatırım programı kapsamında 42 okul yapım işine ait olan 1 okulun yapımını tamamladı ve öğrencilerin hizmetine sundu. Aynı zamanda 21 okulun inşaatı devam ederken, 7 okulun yapılması için ihale işlemleri sürüyor. 3 okulda ise ihale öncesi çalışmalar devam ediyor. Bu süreçte 40 okulun bakım ve onarımı için ihaleler yapıldı. 20 okula doğalgaz bağlantısı için dönüşüm ihaleleri gerçekleştirilerek çalışmalara başlandı. 7 okulda ise güçlendirme çalışması için ihaleler tamamlandı.

İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü, eğitim yatırımlarının yanı sıra kurumlara ait hizmet binalarını da yenileme ve yeniden inşa etme çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede İscehisar, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerinde Hükümet Konağı inşaatları devam ediyor. Şuhut ilçesinde ise Hükümet Konağı yapımı projesi incelemeleri tamamlandı. Dinar ve Çay ilçelerinde ise İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası yapımı için ihale işlemleri tamamlandı.


#Afyonkarahisar #eğitim #yatırım #inşaat #okul