Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de 2023-2024 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk hafta maçında Eskişehir Demirspor ile karşılaşacak olan takım, antrenmanlara devam ediyor. 15 Ekim Pazar günü başlayacak olan sezonda, Eskişehirspor 6. Grup'ta mücadele edecek. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde toplanan futbolcular, teknik direktör İbrahim Baş yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın bir bölümünde Eskişehir Demirspor maçının taktik çalışmaları üzerinde duruldu.

Eskişehir Kulüp Başkanı Erkan Koca, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Eskişehirspor'un Eskişehir Demirspor maçının Cuma günü saat 20.00'da Atatürk Stadyumu'nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduklarını belirtti. Başkan Koca, TFF'nin bu başvuruyu onaylaması durumunda maçın Cuma günü oynanmasını beklediklerini dile getirdi. 2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig'in başlamasına az bir süre kala, Eskişehirspor'un hazırlıklarını tamamlaması ve sezonun ilk maçına odaklanması bekleniyor.

#Eskişehirspor #BölgeselAmatörLig #Futbol #Hazırlıklar