Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Belediye tarafından Adnan Menderes Yaşam parkına yürüyüş ve bisiklet yolu ve çocuk oyun grubu sahası EPDM zemin kaplama yapım işi sözleşmesi imzalandı.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Gediz'e yürüyüş yolları ve sağlıklı yaşam alanları oluşturduklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "İlçemizde spor, sağlıklı yaşam ve çocuklarımız için güvenli oyun alanları oluşturma çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda Adnan Menderes Yaşam Parkı'na 650 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapmayı planladık. Yol, 2 metre genişliğinde dökme tartan zemin kaplamasıyla konforlu bir yürüyüş imkanı sunacak. Aynı alanda 3 metre genişliğinde bir bisiklet yolu da yer alacak" dedi.

Akçadurak, "Ayrıca park içerisinde bulunan çocuk oyun grubu sahası da EPDM zemin kaplamasıyla güçlendirilecek. Projenin ihalesi 7 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşti ve sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yürüyüş ve bisiklet yolu projesi Aralık ayında tamamlanacak ve halkımızın kullanımına sunulacak" şeklinde konuştu.