Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir motor derneği ve Eskişehir İlgili Babalar Platformu, Türkiye genelinde topladıkları 444 oyuncak ile anaokulu öğrencilerine jest yaptı. Dernek üyeleri, elbirliğiyle oyuncakları ayırdıktan sonra motosikletleriyle okulları ziyaret ederek çocuklarla buluştu. Çocukların hem oyuncaklara hem de motosikletlere büyük ilgi gösterdiği görüldü. Dernek üyeleri, çocuklara oyuncak dağıtırken hatıra fotoğrafı da çektirdi. Dağıtımın ardından çocuklar, dernek üyeleriyle birlikte motosiklete binme fırsatı buldu.



Eskişehir İlgili Babalar Platformu adına konuşan Ergin Sarıgöl, oyuncak dağıtımı hakkında konuştu. Sarıgöl, her çocuğun oyuncakla büyümesini ve önemli bir yanı olan oyuncakların dezavantajlı bölgedeki çocuklarla buluşturulmasını hedeflediklerini belirtti. Sarıgöl ayrıca, Türkiye genelinden oyuncaklar geldiğini ve bu kampanyayı 222 Motosiklet Derneği ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Oyuncakların çocuklara ulaştırıldığı anasınıfında, çocukların gözlerindeki mutluluğun her şeyi anlattığını belirtti. Eskişehir İlgili Babalar Platformu olarak çocukların gülmelerini sağlamayı hedeflediklerini ve ihtiyacı olan insanları iyi insanlarla buluşturduklarını vurguladı.



222 Eskişehir Motosiklet Derneği Başkanı Gürkan Güler ise oyuncak toplama ve dağıtım süreci hakkında bilgi verdi. Güler, Eskişehir İlgili Babalar Platformu ile birlikte gerçekleştirdikleri bu çalışmanın çocukların yoğun ilgisiyle karşılandığını ifade etti. Çocukların oyuncağa olan ihtiyaçlarını vurgulayan Güler, dernek olarak 2 okula 222'şer adet oyuncak teslim ettiklerini söyledi. Güler, çocukların büyük mutluluk yaşadığını ve motosikletlere binme heyecanıyla karşılaştıklarını ifade etti. Ayrıca, motosiklet sevgisinin çocuklara bilinçli ve korkutucu olmadan aktarıldığını belirtti.