Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri, geleneksel resim yarışmasını düzenlemeye hazırlanıyor. Bu yıl yarışmanın konusu "Türk masallarını çiziyoruz" olarak belirlendi. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin son başvuru tarihi ise 10 Aralık olarak açıklandı. Yarışmanın amacı, öğrencilerin Türk masallarını araştırmalarını teşvik etmek, kitap okumanın önemini vurgulamak ve Türk kültürünü tanıtmak. Özel Ümit Hastanesi yönetimi, her yıl yoğun bir ilginin olduğu yarışmaya bu yıl da aynı ilginin olacağını belirtti.

Yarışma Eskişehir'deki özel ve resmi okullardaki 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecek. Her öğrenci yalnızca bir eserle yarışmaya katılabilecek ve daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış bir eseriyle başvurabilecek. Resimler, 35x50 cm ölçülerinde resim kâğıdına yağlı pastel boya ile yapılacak. Başvuruların kabul edilmesi için resimlerin arka sayfasına ve hastane websitesinde bulunan yarışma etiketine öğrencinin adı, soyadı, yaş, okul, velinin adı-soyadı ve telefon numarası bilgilerinin eksiksiz olarak yazılması gerekiyor.

Öğrenciler, resimlerini Özel Ümit Hastanelerine elden veya posta yoluyla ulaştırabilirler. Kazananlar ise 25 Aralık tarihinde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. Kazananların isimleri, hastane websitesi ve sosyal medya hesaplarında duyurulacak.

Bu yıl yarışmanın birincisine 3 çeyrek altın, ikincisine 2 çeyrek altın, üçüncüsüne 1 çeyrek altın ödül verilecek. Mansiyon alan dördüncü, beşinci ve altıncı yarışmacılara ise 1 gram altın verileceği belirtildi. #Eskişehir #resimyarışması #Türkmasalları #sanat