Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'un Eskişehir Demirspor ile oynayacağı maçın gün ve saati değişti. İlk başta 15 Ekim Pazar günü saat 14.00'te oynanması planlanan maç, Eskişehirspor yönetiminin TFF'ye yaptığı başvuru sonucunda 13 Ekim Cuma günü saat 20.00'ye alındı. Bu değişiklik, daha fazla taraftarın maçı takip etmesini sağlamayı amaçlıyor.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu, maçın gün ve saatinin değişmesi için TFF'ye başvuruda bulundu. Başka taraftarların da maça gelmesini önemseyen kulüp yönetiminin bu talebi kabul edildi ve maç programına yeni gün ve saat bilgileri eklendi. Artık Eskişehir Demirspor-Eskişehirspor maçı 13 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor yönetiminin bu girişimi sonrasında taraftarlar sosyal medyada olumlu yorumlar yaptı. Kulüp Başkanı Erkan Koca ise yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Koca, takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Bölgesel Amatör Lig'den bir an önce çıkmak istediklerini söyleyen Koca, Eskişehirspor'un şampiyon olması için iyi bir takım kurduklarını ve gerçek sınavın sahada başlayacağını vurguladı. Başkan, Demirspor ve Yunusemrespor ile saha dışında kardeş kulüp olduklarını ve başarılar dilediğini ifade etti. Ancak sahada mücadele olacağını da belirten Koca, lig sonunda şampiyon takımın Eskişehirspor olmasını arzu ettiğini dile getirdi.

#Eskişehirspor #BölgeselAmatörLig #Futbol #Şampiyonluk #EskişehirDemirspor