Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Anadolu Üniversitesi, TFF 3. Lig'de mücadele eden takımlardan biri olarak, Pazar günü Batman Petrolspor'u konuk edecekleri maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, bu müsabakaya en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalara devam ediyor.


TFF 3. Lig 2. Grupta bulunan Anadolu Üniversitesi, 6. hafta müsabakaları kapsamında Pazar günü Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Şu anda grupta 8 puanla 4. sırada yer alan takım, bu maçı kazanarak sıralamadaki yerini daha da yukarı çekmeyi hedefliyor.


Anadolu Üniversitesi'nin futbolcuları, teknik direktörleri Sertaç Gezer yönetiminde, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalarına geçtiler. Takım, maça en iyi şekilde hazırlandıklarından emin olmak için bu çalışmalara önem veriyor.


15 Ekim Pazar günü saat 15.00'te başlayacak olan Anadolu Üniversitesi - Batman Petrolspor mücadelesi, heyecan dolu bir maç olacak. Takım, taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşmayı hedefliyor.



#AnadoluÜniversitesi #TFF3Lig #Futbol #Maç #Hazırlık #BatmanPetrolspor