Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçelerinin ulaşımını kolaylaştıran ve ekonomik bir çözüm olan Bozüyük Raylı Sistem Nostaljik Tramvay'ın (BOZTRAM) 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren ücretli tarifeye geçtiğini duyurdu. Düzenli test sürüşleri devam eden ve büyük ilgi gören BOZTRAM, artık abonman kartı ve tek kullanımlık kartlarla ücretli tarife üzerinden hizmet verecek.

BOZTRAM'ın ücretli tarife üzerinden kullanılabilmesi için abonman kartı veya tek kullanımlık kartlara ihtiyaç duyulacak. BOZTRAM kartı tam kart, öğrenci kartı, serbest kart (engelli, şehit yakını, gazi ve 65 yaş üstü vatandaşlar için) ve tek kullanımlık kart olmak üzere dört kategoride düzenlendi. Kart sahibi olmak isteyenler, Bozüyük Belediyesi tahsilat servisine ilk seferde 5 TL ödeyerek BOZTRAM kartına sahip olabilecekler.

Başkan Bakkalcıoğlu, tam ve serbest kart sahiplerinin dolum işlemleri için T.C. nüfus kimliği, öğrenci kartı sahiplerinin öğrenci belgesi ve T.C. nüfus kimliği, serbest kart (ücretsiz) sahiplerinin engelli kartı veya sağlık raporu, şehit yakını kartı sahiplerinin şehit yakını olduğunu belirten evrak veya kart, gazilerin gazi olduğunu gösteren belge ve 65 yaş üstü vatandaşların ise T.C. kimlik fotokopisi sunmaları gerektiğini belirtti.

Tam kart sahipleri BOZTRAM'dan indi-bindi yapmak için 2,5 TL ödeyecekler. Öğrenci kartı sahipleri ise indi-bindi için 1 TL, serbest kart sahipleri ise ücretsiz olarak BOZTRAM'dan yararlanabilecekler. Tek kullanımlık yolcu kartı tercih eden vatandaşlar ise indi-bindi işlemi için 4 TL ödeyecekler.

BOZTRAM kartları, dolum işlemleri için belediye tahsilat servisi, Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi (4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi) ve 100. Yıl Bozüyük Çarşı Meydanı Zabıta Müdürlüğü'nde yapılabilir. Başkan Bakkalcıoğlu, bütün tahsilat işlemlerinin Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi ile 100. Yıl Bozüyük Çarşı Meydanı Zabıta Müdürlüğü'nde gerçekleştirilebileceğini belirtti.