Gözden kaçırmayın

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenlediİlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenledi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şehirdeki vatandaşların ihtiyaçlarını belirlemek ve yerine getirmek adına çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Adaçal Mahallesi'ne Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilgili birim müdürleri ile birlikte ziyarette bulundu. Mahalle muhtarı Fuat Akgün eşliğinde Gk 1 ve Gb 3 numaralı 2. Etap TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya gelindi.

Ziyaretler sırasında Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gerçekleştirilen projeleri anlatmanın yanı sıra mahalle sakinlerinin yeni planlamalara ilişkin görüşlerini ve yönlendirmelerini dinliyor. Ayrıca vatandaşlardan gelen öneri ve taleplere de kulak veriliyor.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirtti ve "Mümkün olduğunca mahalleleri ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya gelip konuşuyor, yapılması gereken işler hakkında fikir alışverişi yapıyoruz. Bu buluşmalarımız sonucunda Emirdağ Belediyesi olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde sürdürüyoruz. Misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

#Emirdağ #belediye #başkanı #SerkanKoyuncu #mahalleziyareti #yerelhizmetler