Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de otobüs beklemek zorunda kalan öğrenciler, yaşadıkları zorluklar nedeniyle korunaklı bir durak yapılmasını istiyor. Eskişehir'deki bir otobüs bekleme noktasında durak olmaması öğrencileri soğuk ve yağışlı havalarda mağdur ediyor. Öğrenciler, kış aylarının yaklaştığı şu günlerde üşümekten ve zor anlar yaşamaktan şikayetçi. Özellikle okul çıkışlarında sıklıkla kullanılan bu ulaşım noktasında öğrencilerin büyük zorluklar yaşadığını belirten vatandaşlar, korunaklı bir otobüs durağı yapılmasını talep ediyor. Kendilerini koruyabilecekleri bir durak olması durumunda üşümelerine karşı çözüm bulunabileceğini ifade ediyorlar. Şikayetlerine ses veren öğrenciler, yetkililere çağrıda bulunuyorlar.

Eskişehir'deki Osmangazi Üniversitesi'nde öğrenci olan Ümit Dumak, "Otobüslerin düzensiz olduğu zamanlarda korunaklı bir durağın olmaması gerçekten zorlayıcı. Hem bizler için hem de diğer yolcular için oturma yeri ve korunaklı bir alanın olması gerektiğine inanıyorum. Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Bir başka öğrenci ise, "Bu durağı kullanarak evime gidiyorum. Özellikle yağışlı havalarda ve kış aylarında bu durağı kullanmak gerçekten zor oluyor. Korunaklı bir alan veya oturma yerlerinin olmaması biz öğrenciler için büyük bir sorun. Kapalı bir durak yapılsın" dedi.