Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Müftülüğüne bağlı olan Kayıboyu 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, Bilecik şehitliğine ziyaret gerçekleştirdi. Minik öğrenciler, yapılan ziyarette dualar etti. Bu önemli ziyarete İl Müftüsü Ali Erhun, Müftü Yardımcısı Hatice Geçgelen, Şube Müdürü Şaban Çağlar ve kurs öğreticileri de eşlik ettiler. Öğrenciler, kursta öğrendikleri duaları okudular ve İl Müftüsü Ali Erhun'un ettiği dualara âmin dediler. Bu ziyarette minik öğrenciler, şehitliğe olan saygılarını göstermiş oldular.



Bilecik'teki Kur'an Kursu miniklerinin şehitliği ziyaret etmesi, duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Öğrenciler, yapılan ziyarette dualarını ederek, şehitlerin ruhlarına huzur vermek istediler. İl Müftüsü Ali Erhun ve diğer görevlilerin eşlik ettiği bu ziyaret, minik öğrencilerin dini eğitimlerinin yanı sıra vatan sevgisini de öğrenmelerine yardımcı oluyor. Öğrenciler, bu anlamlı ziyaretin sonunda dualara âmin diyerek, şehitlerimiz için saygılarını göstermiş oldular.



Bilecik'teki Kayıboyu 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, şehitlerimizi anmak ve dualarını etmek için Bilecik şehitliğini ziyaret etti. Minik öğrencilerin yanında ise İl Müftüsü Ali Erhun ve diğer yetkililer bulunuyordu. Bu ziyarette öğrenciler, kursta öğrendikleri duaları okuyarak şehitlerimize olan saygılarını dile getirdiler. Duaların ardından İl Müftüsü Ali Erhun'un ettiği dualara âmin diyerek, bu anlamlı ziyareti tamamladılar. Bilecik şehitliğine yapılan bu ziyaret, miniklerin dini değerlere ve vatan sevgisine olan bağlılığını göstermiş oldu.



Bilecik şehitliğine yapılan bu ziyaret, Bilecik Müftülüğüne bağlı Kayıboyu 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin duygusal bir an yaşamasına sebep oldu. Öğrenciler, yapılan ziyarette dualarını okuyarak, şehitlere olan minnettarlıklarını dile getirdiler. İl Müftüsü Ali Erhun ve diğer görevlilerin de hazır bulunduğu bu ziyaret, minik öğrencilerin dini bilgilerini pekiştirmelerinin yanı sıra vatan sevgisini de öğrenmelerine yardımcı oldu. Minik öğrenciler, bu anlamlı ziyaretin sonunda dualara âmin diyerek, şehitlerimizi anmanın önemine vurgu yaptılar.

#Bilecik #şehitlik #Kur'anKursu #ziyaret #dua #miniköğrenciler #vatansevgisi #diniyolculuk