Gözden kaçırmayın

Eskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini KutluyorEskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini Kutluyor

Eskişehir'de düzenlenen eğitim konferansları serisi, WORLDEF E-Ticaret Vakfı'nın Anadolu'da e-ticaret ve e-ihracat farkındalığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirildi. Konferansa katılan uzman isimler, e-ticaret ve e-ihracat konularında bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

WORLDEF E-Ticaret Vakfı, Eskişehir'de e-ticaret ve e-ihracat eğitim konferansı düzenledi. Konferans süresince katılımcılar, e-ticaret, e-ihracat, e-ticaret yazılım altyapısı, lojistik, entegrasyon sistemleri, dijital pazarlama ve markalaşma konularında bilgilendirildi.

E-ticaret sektöründen profesyonellerin katıldığı konferans, girişimcileri ve sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Katılımcılar, e-ticaretin günümüzdeki ve gelecekteki rolü hakkında bilgi edinme fırsatı yakaladı ve e-ihracat konusunda önemli öneriler aldı.

Konferansın açılış konuşmalarını WORLDEF Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş ve ETO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demir yaptı.

Etkinlikte, Worldef Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş, canlı olarak yapay zeka uygulaması ile çalışma yapıldı. Ateş, yapay zekanın e-ticaret süreçlerinde önemli değişikliklere imza attığını belirtti ve yapay zekanın pazar araştırması, ürün araştırması, tedarikçi kaynakları belirleme, ambalaj tasarımı gibi süreçlerde veri odaklı kararlar almayı desteklediğini söyledi. Bu uygulama, e-ticaret ve e-ihracat sektöründe devrimsel bir yaklaşımı temsil ediyor ve ürün üretimi ve pazarlaması konularında eğitim verildi.

Yapay zeka, e-ticaret ve e-ihracat süreçlerinde önemli değişiklikler getiriyor. Ateş, bu yaklaşım sayesinde ürünlerin yurt dışında satış hacimlerinin analiz edilebildiğini ve en uygun pazaryerlerinin belirlenebildiğini ifade etti. Ayrıca, ürünün içerik kartından gönderim sürecine kadar tüm aşamaların optimize edildiğini ve iade süreçlerinin daha etkin bir şekilde yönetildiğini belirtti. Ateş, yapay zeka ile sıfırdan özel ürün tasarımlarının oluşturulmasının en etkileyici gelişme olduğunu ve bu yaklaşımın sektörde eşsiz bir yer edindiğini söyledi.