Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın hazırlık maçını izleyerek, yeni sezonda başarılar diledi. 15 Ekim'de başlayacak Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig öncesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren takım, Ortakçı Cam İnegöl Orhaniye Voleybol Takımı ile karşılaştı. Başkan Bakkalcıoğlu, bir süre maçı izleyerek, teknik ekipten bilgi aldı ve sporcularla görüştü. Yeni sezonda takıma başarılar dileyen Başkan Bakkalcıoğlu, takımın ilçeyi başarıyla temsil edeceğine inandığını belirtti ve yolun açık olması temennisinde bulundu.

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, sezonun ilk maçını 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 14:00'te Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu'nda Karabük Gençlik Spor Voleybol Takımı ile oynayacak. Tüm Bozüyüklülerin davetli olduğu maça büyük ilgi bekleniyor.

#Bozüyük #Voleybol #Spor #KadınTakımı #Başarı