Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve ilgili kurum amirleriyle birlikte Karaadilli Çok Programlı Lisesi'ne ek 4 derslikli bir okul yapımının temel atma törenine katıldı. Törende bulunanlar arasında yer alan Kaymakam Harun Reşit HAN, yeni okulun Karaadilli beldesine ve Şuhut ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu yeni okulun bölgedeki eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.




#Karaadilli #temelatma #eğitim #okul

Hafta sonunda Karaadilli Çok Programlı Lisesi'ne ek 4 derslikli bir okulun temel atma töreni gerçekleştirildi. Kaymakam Harun Reşit HAN, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve diğer ilgili yöneticiler törene katıldı. Yeni okul projesi, bölgedeki eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Kaymakam Harun Reşit HAN, temeli atılan okulun Karaadili beldesine ve Şuhut ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.




#Karaadilli #temelatma #eğitim #okul

Tören, Karaadilli Çok Programlı Lisesi'nde gerçekleştirildi ve yeni okulun temeli atıldı. Okul projesi, direkt olarak Karaadilli beldesindeki eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Kaymakam Harun Reşit HAN, törene katılanlar arasındaydı ve yeni okulun Karaadilli beldesine ve Şuhut ilçesine fayda sağlamasını diledi. Yeni okulun beldedeki çocuklar için daha iyi eğitim imkanları yaratacağı düşünülüyor.




#Karaadilli #temelatma #eğitim #okul

Karaadilli Çok Programlı Lisesi'ne ek 4 derslikli bir okul inşası için temel atma töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Harun Reşit HAN, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve diğer yerel yetkililer katıldı. Yeni okul projesi, Karaadilli beldesindeki eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor. Temeli atılan okulun, bölgenin eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir eğitim alanı olması planlanıyor.




#Karaadilli #temelatma #eğitim #okul