Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Emet Belediyesi, ilçe merkezinde "Bi Mola" adıyla bir kadın konuk evi açtı. Konuk evinde wc, mescit ve çay içme noktası bulunuyor ve merkez hizmet vermeye başladı.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Kaynarca Caddesinde kadınlar için sosyal tesislerin de olduğunu belirtti. Doğan, "Annelerimiz, eşlerimiz, kardeşlerimiz günlük yaşamda hayatın her alanında yer alıyorlar. Sosyal tesislerin yanı sıra, kadınların çarşıya çıkarken dinlenebilecekleri, çay içebilecekleri bir dükkan da tahsis ettik. Bir bayan personelimiz tarafından hizmet verilecek olan bu nokta haftanın her günü 09.30-18.30 saatleri arasında açık olacak" dedi.

Başkan Doğan, projelerinde kadın vatandaşlarının görüş ve taleplerini dikkate aldıklarını belirtti. Doğan, "Kadınlarımıza değer verme noktasında geleneksel anlayışımız ve dinimizin öğretileri ışığında hareket ediyoruz. Tarih boyunca kadınlarımız hayatın her alanında yer almışlardır. Emet Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik projelerimizi hayata geçiriyoruz. Çünkü kadınlar bizim için çok kıymetlidir. Onlar annedir, eştir, evlattır ve baş tacıdır. Hayatın her alanında var olan kadınlarımız için ne yaparsak azdır. Bu doğrultuda değer verme gayreti içerisindeyiz ve bu çabayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.