Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Akarçay Havza Yönetim Heyeti, 12 Ekim 2023 tarihinde Afyonkarahisar Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlık etti. Toplantıda daha önce alınan kararların takibi ve gözden geçirilmesi konularında sunumlar yapıldı. Ayrıca gündemde olan jeotermal sahalar hakkında ilgili kurumlar tarafından sunumlar gerçekleştirildi ve değerlendirildi. Toplantıda şube müdürü Teoman Kantarcı tarafından jeotermal sahalarda kirlilik konusuyla ilgili sunum yapıldı.

Toplantının ardından Akarçay Havza Heyeti, Afyonkarahisar Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi ve Eber Gölü'ne saha ziyareti gerçekleştirdi. Müdürlüğümüzü temsilen İl Müdürü Mustafa Oruç, İl Müdür Yardımcısı Fikret Karalar, Çevre Yönetimi ve Denetiminde Sorumlu Şube Müdürü Süleyman Sercan Koçan ile ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Teoman Kantarcı da toplantıya katıldı.

#Akarçay #HavzaYönetimHeyeti #Afyonkarahisar #Valilik #toplantı #jeotermal #çevre