Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Eskişehir'de Filistin-İsrail savaşında hayatını kaybeden müslümanlar için Cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı ve bir protesto düzenlendi. Reşadiye Camii'nde toplanan cemaat, Filistin'de ölen müslümanlar için bir araya geldi. İmam eşliğinde yapılan cenaze namazının ardından dualar okundu. Peygamber Sevdalıları Eskişehir İl Temsilcisi Kadir Arslan tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Açıklama sırasında Filistin bayrakları dalgalandırılarak "Kahrolsun İsrail" sloganları atıldı.

Peygamber Sevdalıları Eskişehir İl Temsilcisi Kadir Arslan, Filistin-İsrail savaşıyla ilgili olarak Cuma namazı sonrasında bir basın açıklaması yaptı. Arslan, Siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik sistematik işgal ve katliamın devam ettiğini belirtti. İşgalcilerin her geçen gün kontrol alanlarını genişlettiklerini, Mescid-i Aksa'yı kirletip İslam alemini meydan okuduklarını ifade etti.

Arslan, konuşmasında Filistin halkının soykırım ve işgal karşısında meşru müdafaa hakkını kullanarak kendi topraklarını, vatandaşlarının canını ve İslam ümmetinin şerefini koruduğuna dikkat çekti. Her gün şehit veren Filistin halkının büyüyen direnişini selamladı ve mazlum olmanın erdemli olmadığını, zulme karşı direnmekle erdem sahibi olunduğunu vurguladı. Filistin halkının haklı mücadelesinde muvaffak olması için dua ettiklerini belirtti ve Allah'ın yardımcıları olmasını temenni etti.

Eskişehir'de Cuma namazı sonrasında yapılan basın açıklamasında Filistin-İsrail savaşına ilişkin tepkiler dile getirildi. Camii avlusunda toplanan cemaat, müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı ve dualar okudu. Peygamber Sevdalıları Eskişehir İl Temsilcisi Kadir Arslan, Filistin halkının uzun süredir Siyonist işgali ve sistematik katliamlara maruz kaldığını ifade etti. Ardından yapılacak dua için duaların gönderildiği ve Filistin halkının mücadelesinin desteklendiği belirtildi. #Filistin #İsrail #Savaş #CumaNamazı #Protesto #Eskişehir