Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne talimat vererek ilçede geniş çaplı bir temizlik seferberliği başlattı. "Temiz Çevre Temiz Emirdağ" sloganıyla organize bir şekilde hareket eden ekipler, aynı anda farklı noktalarda çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında tüm cadde ve sokaklar, parklar ve ana arter yollar titizlikle temizlendi. Ayrıca ara caddelerde bulunan görüntü kirliliği oluşturan moloz, kir ve süprüntülerin temizliği yapıldı. Çöp konteynerlerinin hasarları onarılırken kullanılamaz hale gelenler de yenileri ile değiştirildi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, tüm bu çalışmaların vatandaşların temiz, ferah, huzurlu ve güvenli bir çevrede yaşayabilmesi için yapıldığını belirtti. Başkan Koyuncu, "Evimiz dediğimiz ilçemizi pırıl pırıl yapmak hepimizin görevidir. Temiz bir Emirdağ istiyoruz ve bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse ilçemiz her zaman daha temiz olur. Temizlik çalışmalarımızı özveri ile yürüten personelimizi yürekten tebrik ediyorum. Azim ve gayretle hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye ekipleri tarafından yapılan çevre temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve ekibine teşekkür etti.