Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Endonezya'nın Türkiye Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Ziyaret, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin tarafından düzenlendi. Ziyarette, Kütahya OSB ve Endonezya'nın sanayi potansiyeli hakkında bilgi alışverişi yapıldı. İki ülkenin ticaret ve işbirliği olanakları masaya yatırılarak, gelecekteki projeler için fırsatlar tartışıldı.

Büyükelçi Purnama, Kütahya'nın zengin kültürel mirası ve sanayi potansiyeli hakkında bilgi edindi. Ayrıca, Endonezya'nın sanayi sektörüne dair deneyimlerini paylaştı ve işbirliği imkanlarını değerlendirdi. Ziyaret sırasında, iki ülkenin ortak projeler geliştirme potansiyeli üzerinde duruldu.

Büyükelçi Achmad Rizal Purnama, ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu'na Endonezya kültürünü yansıtan bir tablo hediye etti. Eskioğlu ise misafirine, Kütahya'nın geleneksel el sanatlarından örnekler içeren özel bir tabak hediye etti. Ziyaret ve hediye takdiminin ardından, büyükelçi ve beraberindeki heyet ayrıldı.

#Endonezya #Türkiye #sanayi #işbirliği #ticaret #ziyaret