Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kaymakam Hakan Alkan öncülüğünde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle açılan Kick Boks kursu büyük ilgi görüyor. Bu hafta başında başlayan kursa yoğun ilgi gösteren Gedizli çocuklar, Dünya Şampiyonu antrenörler eşliğinde Kick Boks öğreniyorlar.

Spor hayatına jimnastik eğitimi ile başlayan ve daha sonra taekwondo antrenörlüğü ve hakemliği yapan Antrenör Duygu Ocak, Kick Boks branşını çok sevdiğini belirtti. Ocak, Taekwondo'da uzak doğu sporlarıyla disiplin ve ahlak kazandığı için Kick Boks ile daha ileri bir seviyeye geldiğini söyledi.

Duygu Ocak ve eşi, İzmir'de kendi spor kulüplerinde 50 sporcuya antrenörlük yaparken, çocukları da milli takıma seçildi. Gediz'de açılan kurslarla ilgili olarak Ocak, Gedizlilerin sıcakkanlı ve çocukların Kick Boks sporunu sevdiklerini belirterek, buradaki ilgi ve alakanın dikkatlerini çektiğini ifade etti.

Kick Boks kurslarının Gediz'e gelmesinde Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'nın etkili olduğunu belirten Ocak, kurs olmayan yerlerdeki çocuklara ulaşmak istediklerini ve Gediz'de de başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.

Kick Boks branşında müzikli form ve klasik formda yarışan Duygu Ocak, 2023 yılında kendi kategorisinde dünya şampiyonu olduğunu ve oğlu Aybars Ocak'ın da Avrupa üçüncüsü olduğunu belirtti. Ocak, kendisinin ve oğlunun Gediz'de antrenman yapmasının, diğer çocuklara örnek olması için bir teşvik olduğunu dile getirdi.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Arısoy ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin'e teşekkür eden Duygu Ocak, destek sayesinde çocukların spor yapmasının daha keyifli hale geldiğini ve maddi durumu olmayan çocuklara da destek olduğunu ve ileride şampiyonalara katılmalarının daha kolay olacağını sözlerine ekledi.

#Kütahya #Gediz #KickBoks #Spor #Antrenör #ÇocukSporu #GençlikVeSpor #HalkEğitimi