Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, akademisyenlerinin projelerinin TÜBİTAK tarafından desteklendiğini duyurdu. Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Işık'ın yürütücüsü olduğu "STING" adlı TÜBİTAK 1001 projesi, 30 ay süre ile desteklenmeye hak kazandı. Projenin danışmanlığını ise Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (BARUM) Müdürü Doç. Dr. Rafig Gurbanov yapacak. Araştırmacı olarak ise Arş. Gör. Kevser Kübra Kırboğa yer alacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, projenin içeriği hakkında bir açıklama yaparak, teşekkürlerini dile getirdi. "STING" projesinin "Dijital İkiz Yönelimli Derin Öğrenme ile Çocukluk Çağı Akut Lösemisi İçin İlaç Yeniden Konumlandırma 'Karar Destek Sistemi Geliştirilmesi'" olduğunu belirten Beydemir, projenin TÜBİTAK tarafından desteklenmesinin onaylandığını ifade etti. Beydemir, emeği geçen herkesi tebrik ederek, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi adına daha başarılı projelere imza atacaklarını söyledi.