Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nde sezon hazırlıkları devam ediyor. Tesislerde bakım çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak da bu süreçte yapılan yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi alıyor.

Başkan Akçadurak, şehrin turizm potansiyelini artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin bölgenin en gözde kış turizm mekanlarından biri olduğunu vurgulayan Akçadurak, tesisin sezon hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Kayak Evi bakımı, telesiyej, teleski ve yürüyen bantların rutin bakımlarının yanı sıra kayak pistlerinde de düzenlemeler yapıldığını ifade etti. Yeni sezon için hazırlıkların sürdüğünü belirten Başkan Akçadurak, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Akçadurak ayrıca, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi'nin hem termal hem de kayak imkanlarını sunan doğal güzelliklere sahip olduğunu belirtti. Bu çalışmalarla birlikte turizm potansiyelini artırarak bölgenin Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden biri haline geleceğini söyleyen Akçadurak, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekillerine teşekkür etti.

#Kütahya #MuratDağıTermalKayakMerkezi #Turizm #Gediz #SezonHazırlıkları #BakımÇalışmaları #BelediyeBaşkanı