Gözden kaçırmayın

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenlediİlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenledi

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor. Adaçal Mahallesi muhtarı Fuat Akgün ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Gk4 ve Gk5 bloklardaki vatandaşlarla bir araya geldi. Bu ziyaretlerde, mahalledeki sorunları ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Koyuncu, sorunların çözümlenerek en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 2. Etap Toki konutlarında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü. Mahalledeki problemleri ve vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Başkan Koyuncu, sorunların çözüleceğini ve en kısa sürede giderileceğini vurguladı.

Mahalle sakinleri, gerçekleşen ziyaret için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve birim müdürlerine teşekkür etti. Sorunlarını birebir iletebildikleri için memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, ziyaretten memnun kaldıklarını ifade etti.