Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta Belediyesi, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı'nın yeniden düzenlenmesiyle birlikte görkemli bir açılış yaparak hizmete açıldığını duyurdu. Yıllardır atıl durumda olan bölge, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesiyle birlikte başlatılan çalışmayla hayata geçirildi.

Bölgede çocuklar için de düşünülmüş ve mini lunapark alanı oluşturulmuştur. Aynı zamanda vatandaşların dinlenebileceği bir çay bahçesi de açılmıştır. Bu sayede bölgede vakit geçirmek isteyen vatandaşlar ve çocuklar için güzel bir alternatif oluşturulmuştur.

Mini lunapark ve çay bahçesinin açılışına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti YSK Temsilcisi ve önceki dönem Milletvekili Recep Özel, MHP İl Başkanı Önder Topçu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katılmıştır.

Açılış töreni sonrasında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve diğer protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek, dualar edilmiştir. Belediye Başkanı Başdeğirmen, mini lunapark alanında çocuklarla bir araya gelerek, vatandaşlarla sohbet etmiştir.

Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanının yeni halini gören vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etmişlerdir. Vatandaşlar, "Çok güzel yapmışsınız. Çok güzel bir belediyeciliğiniz var. Doğaya uyumlu bir çalışma olmuş. Allah razı olsun" şeklinde memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.