Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te meydana gelen bir trafik kazasında, bir kamyon ile bir otomobil çarpıştı ve kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri durumu ağır olarak değerlendirildi.


Kazaya ilişkin elde edilen bilgilere göre, Mustafa S. tarafından yönetilen 11 AP 300 plakalı otomobil, Bilecik'ten Vezirhan istikametine seyir halindeyken, Zeki S. tarafından idare edilen 06 CDV 434 plakalı kamyonla Gülümbe rampası bölgesinde çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa S. ile otomobilde bulunan Ali S. ve Tenzile S. yaralandılar. Durumu gören diğer sürücüler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kazayı bildirdiler.


Kaza yerine sağlık ekipleri, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kazada, sürücü Mustafa S.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Yolun kapanması nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde akışa açıldı. Araçların olay yerinden çekilmesinin ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.



#Bilecik #kaza #trafikkaza #yaralı #trafik #haber #güncel

#BilecikteTrafi?kKazasi? #YaralilarVar #TrafikDurumu #Gu?ncelHaber #Kazayailis?kinSorusturma #112Acil