Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da Altı nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi, Beyaz Baston ve Görme Engelliler Günü'ne özel bir etkinlik düzenledi. Programa Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Valisi Musa Işın, Altı nokta Körler Derneği Genel Başkanı Fermani Kurtel ve Altı nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Barış, STK temsilcileri, görme engelli bireyler ve yakınları katıldı. Başkan Alim Işık, konuşmasına Beyaz Baston ve Görme Engelliler gününü kutlayarak başladı ve geçen yıl derneklere beyaz baston hediye ettiklerini, bu yıl ise görme engelli vatandaşlara konuşan akıllı saatler hediye edeceklerini söyledi.

Kütahya Valisi Musa Işın, devletin engelli bireylere olan desteklerinin her geçen gün arttığına dikkat çekti. Vali Işın, Cumhurbaşkanı'nın direktifleri ve tavsiyeleri doğrultusunda hiçbir engelli kardeşinin yalnız bırakılmayacağını belirtti ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için yanlarında olduklarını söyledi.

Programın sonunda görme engelli bireylere Beyaz Bastonlar ve Kütahya Belediyesi tarafından özel olarak tasarlanmış konuşan saatler hediye edildi.


#Kütahya #BeyazBaston #GörmeEngellilerGünü #EngelleriKaldır #KütahyaBelediyesi #EngelTanımamak