Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulhamit Bilgen'in şehadet yıl dönümü için mevlit töreni düzenlendi. Bilecik Valisi Şefik Aygöl başta olmak üzere çok sayıda yetkili ve vatandaşın katıldığı törende, şehit Bilgen için dualar edildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulhamit Bilgen, 4 yıl önce Suriye'de Zeytindalı Harekat Bölgesi'nde terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen havan saldırısı sonucu şehit düşmüştü. Tel Rıfat'taki Türk Silahlı Kuvvetleri üssüne yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden Bilgen'in şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okunarak anıldı.

Bozüyük Belediyesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi'nde gerçekleştirilen mevlit programına Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ve Mehmet Ali Karasu gibi önemli isimlerin yanı sıra şehit aileleri, gaziler, şehit Bilgen'in ailesi ve yakınları da katıldı.

Mevlit programı kapsamında, şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulhamit Bilgen ve diğer tüm şehitler için dualar edildi. Katılımcılar, şehit Bilgen ve vatan için canlarını feda eden diğer kahramanların anısını yaşatmayı sürdüreceklerini vurguladılar. Bu anlamlı törenle birlikte, şehitlerimizin fedakarlıkları bir kez daha unutulmadı.

#ŞehitAbdulhamitBilgen #Bozüyük #MevlitTöreni #VatanSanaMinnettar #ŞehitlerÖlmezVatanBölünmez #Türkiye