Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü, hazırlık maçında Tavşanlı Belediyespor'u 4-3 mağlup etti. BAL'da ilk hafta bay geçerek başlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü, İstasyon Sentetik Saha'da Tavşanlı Belediyespor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü, 35. dakikada 3-0 öne geçti. Ancak nadir gelişen Tavşanlı Belediyespor atağında 43. dakikada skor 3-1 oldu. Maçın ikinci yarısında 1969 Bilecik Spor Kulübü gençlere şans verdi ve mücadele 4-3 galibiyetle sonuçlandı.

1969 Bilecik Spor Kulübü'nün kongreye ne zaman gideceği merak ediliyor. Sezon öncesi büyük umutlarla İsmail Cinoğlu'nun başkanlığına gelen kulüp, ardından istifa ederek Av. Fazlı Güner'i başkan seçmişti. Ancak Av. Fazlı Güner de görevi bıraktı ve yönetim, kongre süresine kadar geçici olarak bir başkan seçti. BAL'da ilk hafta geride kalırken, kulübün kongreye gitmemesi dikkat çekti.