Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediye Başkanı Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi'nin kazandığı ödülü 2023 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması'nda kabul etti. Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada, 39 üye belediyenin 79 projeyle katıldığı belirtildi. Bilecik Belediyesi, Akıllı Şehir, İklim Dostu Şehir, Sağlıklı Çevre, Sosyal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam, Sürdürülebilirlik Özel Ödülü, Şehir Planlaması ve Yenilikçilik gibi 7 kategoride ödül aldı. Bilecik Belediyesi'nin proje ortakları arasında Bilecik Kent Konseyi ve Tema Vakfı İl Temsilciliği bulunuyor.

Yarışmada Büyükşehir Belediyeleri, Büyükşehir İlçe Belediyeleri, İl Belediyeleri ve İl İlçe Belediyeleri kategorilerinde toplamda 79 proje incelendi. Bilecik Belediyesi, ''Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor'' projesiyle Sağlıklı Çevre kategorisinde ödül kazandı.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Subaşı, belediyenin aldığı ödül hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Subaşı, Bilecik Kent Konseyi ve Tema Vakfı İl Temsilciliği ile birlikte hazırlanan projenin ulusal düzeyde ödüle layık görüldüğünü belirtti. Subaşı, ''Kağıt Atıklarımız Eğitime Dönüşüyor'' projesinin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen konferansta ödül aldığını ve bu gururun Bilecik adına olduğunu ifade etti.