Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ankara'daki Ispartalılarla bir araya gelerek Isparta'nın birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı. Başdeğirmen, bu birliğin şehre hizmet etmek açısından başarı getireceğine inandığını belirtti. Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programına Isparta Valisi Aydın Baruş ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Isparta'nın geleneksel yemekleri ikram edildi.

Ispartalılar Eğitim, Kültür, Sağlık, Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (ISVAK) ev sahipliğinde Isparta Belediyesi tarafından Ankara'da yaşayan Ispartalıların birlik ve beraberliğinin sağlanması amacıyla yemek programı düzenlendi. Programa katılanlar arasında Isparta Valisi Aydın Baruş ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yer aldı. Programda Isparta'nın yöresel yemekleri ikram edildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ankara'da yaşayan Ispartalıların büyük ilgisiyle karşılaşırken, onlarla sohbet etti. Başdeğirmen, buluşmanın kendisini onurlandırdığını ve birlik beraberlik olgusunun önemine değindi. Başkan Başdeğirmen, Ankara'daki Ispartalıların, şehirlerine hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, bu birlik ve beraberliğin her zaman başarı getireceğine inandığını ifade etti. Ankara'da düzenlenen yemek programının birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla planlandığını söyleyen Başdeğirmen, Isparta'ya gelmeyi arzu edenleri de beklediklerini dile getirdi.

Programda konuşan Isparta Valisi Aydın Baruş ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e yemek organizasyonunun gerçekleşmesine öncülük ettiği için teşekkür etti. Vali Baruş, hemşehri derneklerinin memleketlerine hasretlik çeken vatandaşları bir araya getirerek dayanışmayı sağlayan önemli sivil toplum kuruluşları olduğunu belirtti ve ISVAK'ın da bu kuruluşlardan biri olduğunu söyledi. Vali Baruş, Isparta'nın yaşanabilir bir şehir olduğunu ifade ederek Ankara'da yaşayan Ispartalıların şehrin gelişimi ve kalkınması için çaba gösterdiklerini söyledi. Vali Baruş, kamu çalışmalarında Isparta'ya destek sağlayan Ispartalıların desteğini görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti ve Isparta'nın tarım, sanayi ve turizm alanlarında daha da gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin önemine vurgu yaptı.

#Isparta #dayanışma #beraberlik #şehirhizmeti