-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hâle getirdiği ve bu yıl 17'nci kez düzenlenen ATSO Spor Oyunları'nın basketbol branşında final ve 3.'lük-4.'lük müsabakalarını gerçekleştirdi. Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda, önce Wyndham Afyonkarahisar Thermal Spa Hotel ile GND Yapı Denetim takımları arasında 3.'lük-4.'lük maçı oynandı ve GND Yapı Denetim galip geldi. Ardından ise final müsabakası, Afyonkarahisar Barosu ile Sayın A.Ş. takımları arasında gerçekleşti ve Afyonkarahisar Barosu zaferi elde etti.

GND Yapı Mühendislik, 17. ATSO Spor Oyunları'nın basketbol branşında 3.'lük elde ederek şilt ve madalyalarını ATSO Spor Oyunları Komisyonu Üyeleri olan ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel ve Ömer Özpınar tarafından takdim aldı. İkinci olan Sayın A.Ş. takımı ise şilt ve madalyalarını ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı olan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey tarafından teslim aldı. Basketbol branşının şampiyonu olan Afyonkarahisar Barosu ise şilt ve madalyalarını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından takdim aldı. Madalya ve şilt töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

#ATSOSporOyunları #CumhuriyetimizinYüzüncüYılı