-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayesinde, uzman antrenör Hamza Karakulaklı tarafından ücretsiz boks eğitimleri vermeye başlandı. Karakulaklı, Afyonkarahisar'da boks sporunu canlandırmayı hedefliyor ve gençlerin boks sporuna ilgisini artırmayı amaçlıyor.

Eğitimler, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kocatepe Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda veriliyor. Gençlerin katılmak istedikleri bu eğitimler için herhangi bir ücret ödemeleri gerekmeyecek. Uzman antrenör Hamza Karakulaklı ve ekibi, genç sporculara boks teknikleri ve kondisyon eğitimleri veriyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, boks sporunun yeniden canlanması nedeniyle mutlu olduklarını belirtti. Sporun gençlerin gelişimine büyük katkısı olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, boks sporunun canlanmasıyla birlikte gençlerin sağlıklı bir yaşam sürdürebileceklerini ve kendilerini bu alanda geliştirebileceklerini söyledi. Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'e, uzman antrenör Hamza Karakulaklı'ya ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.


#Afyonkarahisar #boks #spor #gençlik #ücretsiz #eğitim