-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, yarın Ankara'da Konya Ülküm Spor Kulübü ile TFF Kadınlar 3. Lig Play In 4. Tur maçında karşılaşacak. Bu maçın galibi bir üst tura yükselme hakkı kazanacak.

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, 2. Lig'e yükselme yolunda önemli bir aşama kaydetti. Play In müsabakalarının ilk turunda Cudi Spor Kulübü sahaya çıkmadığı için Eskişehirspor direkt olarak 2. Tura geçti. Ardından Play In 2. Turunu maç oynamadan geçerek 3. Tura yükseldi. Bu turda ise Osmaniye temsilcisi Kadirli Savrunspor'u 7-0 mağlup ederek 4. Tura adını yazdırdı.

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, 4. Turda Konya Ülküm Spor ile eşleşti. Maçın yeri ise Ankara Altındağ Örnek Stadı olarak belirlendi. Karşılaşma 18 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'te başlayacak. Tek maç usulü oynanacak olan müsabakanın normal süresi 90 dakika ile sınırlı olacak. Eğer bu süre sonunda eşitlik bozulmazsa uzatma dakikalarına geçilecek. Uzatma sürelerinde de eşitlik devam ederse penaltı atışları yapılarak galibi belirlenecek. Eskişehirspor, bu maçı kazanması durumunda 5. Turda mücadele etmeye hak kazanacak.

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, yarınki müsabakada galip gelerek 5. Tura yükselmeyi hedefliyor. Takımın başarılı antrenörü Pınar Konca, oyuncularını iyi bir şekilde hazırlayarak maça çıkmalarını istiyor. Eskişehirspor, taraftarlarının da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak ve yoluna devam etmek istiyor.