-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) ve Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) gibi spor federasyonlarını desteklemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Alim Işık, yapılan ayni yardım töreninde konuşarak birlikteliklerinin ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Kütahya Belediyesi, şehirde sporun gelişimine katkı sağlayan her oluşumu destekleyerek spora ve sporcuya olan desteğini artırıyor. Bu kapsamda TFFHGD, TFSKD ve TÜFAD'a yapılan ayni yardım ile 380 kişiye eşofman takımı desteği sağlandı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuşmasında futbolun önemine vurgu yaparak, kurumsallaşmanın ve ülke tanıtımının geliştirilmesi için sporun desteklenmesinin önemine değindi. Ayrıca, Kütahya Belediyesi'nin pandemi sürecinde bile halka hizmete devam ettiğini ve esnaf ve spora olan desteklerinin sürdüğünü belirtti.

Seçim öncesi gelen talepler doğrultusunda bu yardımın yapıldığını söyleyen Başkan Işık, birlikteliklerinin ve desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Sporun dostlukları artırdığını ve sporla ilgilenen kesimlerle tanışmanın bir avantaj olduğunu ifade eden Başkan Işık, Kütahya'da spora hizmet verenlere ve spora ilgi gösteren gençlere ciddi destekler verdiklerini dile getirdi. Şu anda Kütahya Belediyespor Kulübü bünyesinde 17 branşta yaklaşık 1600 lisanslı sporcu bulunduğunu belirten Başkan Işık, milli sporcular ve madalya kazanan sporcuların da bu sayıya dahil olduğunu söyledi. Başkan Işık, sporun şehre değer kattığını ve bu alanda yapılan çalışmaların emektarlarını tebrik etti.

TFFHGD, TFSKD ve TÜFAD Başkanları da Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a verilen destek ve değer için teşekkürlerini iletti. Bu desteklerin sporun gelişimi ve futbol camiasının kalkınması için önemli olduğunu belirttiler.